Warta

  • Sanajan ana krisis virus corona

    Automekanika Shanghai minangka acara paling penting ing industri otomotif ing China. Sanajan krisis virus corona, Automekanika Shanghai tetep ana ing tanggalan pameran perdagangan. Luwih saka 140 negara lan liyane lan 6000 perusahaan sing nyedhiyakake layanan antarane tanggal 2 nganti 5 Desember. Butuh ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo nggunakake jacks

    1. Nalika nggunakake catty, kudu diselehake kanthi rata, lan kayu bisa dipasang ing sisih ngisor ngisor cat garing kanggo nyegah jacking. Fenomena slipping kedadeyan nalika digunakake, ngindhari kelinci lan nyebabake kerusakan awak. 2. Sawise nginstal jack garing, sampeyan kudu nyelehake bagean ...
    Waca liyane
  • Filsafat perusahaan kita

    Haiyan Jiaye Machinery Tools Co., Ltd. dununge ing Haitang Industrial Park, Xitangqiao Town. Perusahaan kasebut duwe filsafat bisnis maju lan teknologi canggih. Miturut kapercayan tenan "semangat ngluwihi impen" lan semangat "integritas, syukur, efisiensi, kerja tim, ing ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nyegah jack hidrolik horisontal ora karat?

    Jack minangka peralatan angkat cilik sing cukup umum. Kanthi pangembangan ekonomi, saya akeh wong sing tuku mobil, lan jack horisontal kanggo mobil uga misuwur. Jack horisontal rentan karo macem-macem kerusakan sajrone digunakake. Utamane, teyeng uga dadi masalah umum ing jaman saiki ....
    Waca liyane
  • 3 alasan kanggo milih jack horisontal

    Uga ana macem-macem jinis jacks. Ing kene, kita mung ngrembug jinis sing paling umum digunakake para penyelamat, sing bisa dipérang dadi rong kategori: Jack on-board kanggo kendaraan pelanggan; Master nggawa jack horisontal dhewe. Minangka tugas kasebut, kalorone ...
    Waca liyane
  • Piranti lan peralatan ndandani otomatis: alat listrik

    Minangka alat umum ing pakaryan pangopènan saben dina ing bengkel, alat listrik akeh digunakake ing karya amarga ukurane sithik, bobot entheng, gampang nggawa, efisiensi kerja sing dhuwur, konsumsi energi sing sithik, lan lingkungan panggunaan sing akeh. Penggilingan sudut listrik Penggiling sudut listrik yaiku ...
    Waca liyane
  • Rentang aplikasi jack hidrolik

    Jangkauan aplikasi jack hidraulik Transmisi hidraulik duwe akeh kaluwihan sing luar biasa, saengga digunakake kanthi akeh, kayata panggunaan industri umum mesin pemrosesan plastik, mesin tekanan, alat mesin, lsp; mesin mlaku ing mesin konstruksi, mesin konstruksi, agr ...
    Waca liyane
  • Standar iki ora kasedhiya ing mobil! Sayange, akeh wong sing ora ngerti cara nggunakake

    Saiki sing duwe mobil mesthi ora pati ngerti karo Jack, wis dadi alat standar, Jack umume digawe saka bahan baja paduan berkualitas tinggi, tinimbang produk sing padha luwih awet, minangka alat angkat sing umume digunakake, masrahake titik derek ndhuwur kurang, umume didhasarake ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan bisa nggunakake jack kanthi bener nalika ngganti ban?

    Ban cadhangan minangka bagean penting ing mobil, lan jack minangka alat sing dibutuhake kanggo ngganti ban. Bubar iki, wartawan ngerti ing wawancara, akeh driver sing ora ngerti cara nggunakake jack, nanging ora ngerti manawa ing papan sing salah karo Jack bakal nggawa karusakan gedhe ing kendaraan kasebut. Sing luwih gedhe ...
    Waca liyane
  • Prinsip kunci nylametake gaweyan

    Kaya sing dingerteni, umume ban ban otomotif yaiku nglumpukake lan mbongkar lan dirawat, saliyane teknologi sing ana kunci pas pneumatik yaiku kunci pas lan bukaan soket sing murni mekanik, ora cukup panggunaan ora adaptasi karo kacang ban mobil ...
    Waca liyane
  • Jacks digunakake nalika mobil ditusuk?

    1, sadurunge digunakake kudu mriksa manawa bagean normal. 2, panggunaan kepatuhan sing ketat kudu dadi paramèter utama saka panentu, aja kakehan kakehan sing dhuwur banget, utawa nalika ngangkat utawa ngangkat tonase luwih saka ketentuan ndhuwur silinder bakal dadi tumpahan minyak sing serius. 3, ...
    Waca liyane
  • Jiaxing: ekspor rega Jack stabil stabil sadurunge Mei, mundhak 20%

    Jack minangka salah sawijining produk mekanik lan listrik ekspor tradisional ing Jiaxing. Iki nduweni ciri khas proses sing sederhana, ambang kurang, operasi cilik lan kluster industri sing dhuwur. Wingi (7 Juni), reporter saka inspeksi metu Jiaxing lan Quarantin ...
    Waca liyane