E mafai ona e fa'aoga tatau le so'o pe a sui pa'u?

11

O pa'u fa'aagaga o se vaega taua o le ta'avale, ma o le jack o se meafaigaluega talafeagai mo le suia o pa'u.Talu ai nei, na iloa ai e le au tusitala i le faatalanoaga, o le tele o avetaavale e le iloa pe faʻafefea ona faʻaogaina le jack, ae latou te le iloa pe o le mea sese ma Jack o le a faʻaleagaina ai le taʻavale.

O le tele o le mamafa mate, o le maualuga foi lea o le uta jack

E masani ona vaevaeina le jack i ituaiga e fa: jack seleulu, jack sikulima, jack bottle hydraulic ma jack floor hydraulic.Lack jacks o le tele lea o ituaiga jack e fa'aaogaina i totonu o le ta'avale a le atunu'u ona o lona mamafa mama, la'ititi ma faigofie le teuina.Ae ona o le utiuti o le mamafa o le lagolago, e masani lava ona faʻapipiʻiina i se taavale a le aiga e tusa ma le 1 tone lona mamafa.O Zhang Shuai, o loʻo galue i le Yulin Qiming Automotive Service Co., fai mai o le kamupani gaosi oloa e masani lava ona ofi se jack e fetaui ma le mamafa o le taavale.O le jack o se taʻavale lautele e itiiti ifo i le 1.5 tone le mamafa, ma o le faʻataʻitaʻiga aoga e mafai ona ave pe a ma le 2.5 tone ona o lona mamafa tele.O le mea lea, e le mafai e taʻavale tetele ona faʻaogaina le taʻavale taʻavale laiti, ina ia aloese mai le tausiga o taavale pe a iai se lamatiaga saogalemu.

Fai mai foi Zhang Shuai e faapea i le taimi nei e fiafia i taavale i se inflatable Jack lauiloa, lea o loo i luga o le taga ea ua inflated e le taʻavale taʻavale, o le mamafa aupito maualuga o ia lagolago Jack lautele i le tusa ma le 4 tone, faatusatusa i tulaga matautia mo le laveai po o fafo-auala. laveai taavale ma liliu.

Afai e fa'ase'e i le taimi o le lagolago, e tele le fa'aleagaina

"Afai e le o atoatoa le taʻavale aʻo leʻi siiina le taavale, e foliga mai na se'e le taavale i le taimi o le lagolago.O le taimi lava e paʻu ai le taavale mai le taʻavale, o le faʻaleagaina o le meafaigaluega poʻo le lona lua, pe afai e mafua ai ona faʻaleleia e tagata manua le taʻavale, e matua leaga lava."Fai mai Zhang Shuai.

E fa'afefea la ona fa'aoga tatau le jack?Na fa’atalanoaina e le au tusitala le to’a 10 o tagata e ana ta’avale fa’afuase’i na latou iloa ai, o pusa ta’avale ta’itasi o lo’o iai Siaki, ma o lo’o i ai tulafono o le fa’aaogaina, ae na’o le to’a 2 mai le to’a 10 ta’avale ua faitau fa’atonuga, ae o isi e le’i va’ai.Fai mai isi latou te le manaʻomia le malamalama i nei malamalama, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a valaau ai le tagata lipea e toe faʻaleleia.I lenei tulaga, na fai mai le tele o Yulin Benz 4S shop customer service manager Shen Teng, o le faʻaoga saʻo o Jack e manaʻomia se taʻavale paka, toso le taofi lima, taʻavale taʻavale tusilima tautau i totonu o le 1 poloka poʻo le faʻaaogaina o mea, ma le taavale otometi e tatau ona tautau. i totonu o le poloka P.A uma ona fa'aoga Siaki i luga o se mea mafolafola malō, pe a fai o se 'ele'ele mālūlū, pei o le palapala po'o le auala oneone, i le fa'aogaina o fafie po'o le ma'a na fautuaina i luma o le jack jack i le isi gaioiga o lo'o mulimuli mai, e puipuia ai le jack i le eleele vaivai. .

Ole lagolago sese ole a fa'aleagaina le ta'avale

Owner Ms. AI taʻu atu i le au tusitala, e ui lava o le taavale ua faaauupegaina i paʻu faʻaalu, ae na te le suia lava le paʻu faʻapitoa, toe faʻaleleia naʻo le faʻalogo i le tausiga o matai na faia se folasaga puupuu, naʻo le le malamalama i le faʻaogaina o le mataupu faavae o le jack.“O ali’i malolosi tele, e mafai ona sui galuega, mo tama’ita’i ave ta’avale e matua’i faigata lava.”O le tala sa’o a Ms. AI.

O loʻo malamalama o le tino o loʻo i ai le lagolago lagolago faʻapitoa, lagolago e taʻavale a le aiga e masani ona i totonu o pito pito i totonu, lua "fin" pei o itu e lua o le taʻavale, i luma o le tua 20 cm, 20 cm i luma. o le uili pito i tua.O lenei "fin" o loʻo i fafo mai le ipu uamea, e mafai ona tatalia le mamafa tele, afai e lagolagoina le jack i luga o le ipu uʻamea o le chassis, e ono mafua ai le faʻaleagaina le tatau i le chassis.E le gata i lea, o le lagolago i luga o le lima faʻamalolo o le lima pito i lalo e le saʻo foi.Afai e se'e le jack ma pa'u i lalo le taavale, o le a faaleagaina le chassis ma Jack.

Na faamanatu mai foi e Shen Teng o le tele o le fausaga o le vaeluaga o le taavale a le fale, e manaʻomia le fesuiaʻi ma le lagolagoina o le faʻamau ma le casing fesoʻotaʻiga, o lea i le faagasologa o le siiina o le jack, e tatau ona tutusa le malosi, e le vave tele pe faigata tele.


Taimi meli: Nov-23-2019