BABAGAN AWAKE DHEWE

Haiyan Jiaye Machinery Tools Co, Ltd didegake ing taun 2003. Kita profesional ngasilake lan adol macem-macem peralatan ngangkat: jacks hidraulik, peralatan pangopènan otomatis, alat perbaikan motor, lan alat otomotif liya. Kita menang Accreditasi Jaminan ISO9001 lan umume produk kita duwe sertifikat CE. Produk kita diekspor ing saindenging jagad. Miturut taun pangembangan, saiki kita dadi riset, eksplorasi, ngasilake lan dagang menyang luar negeri bebarengan.

Kepercayaan perusahaan kita yaiku "kualitas pertama, inovasi teknis, layanan sing apik, lan pangiriman cepet". Tujuane yaiku nggawe merek kelas ndhuwur, produk kelas ndhuwur lan layanan kelas ndhuwur ing saingane.

 

  • /babagan awake dhewe/
  • Deleng Kanggo Piyambak

    Tembung mung bisa menehi pitutur marang kowe. Priksa galeri foto iki kanggo ndeleng Haas sampeyan ing saben pojok.

  • /babagan awake dhewe/

Apa Luwih

Saka kontrol sing paling ramah pangguna ing industri, kanggo Sistem Wifi Intuitif Probing (WIPS) sing inovatif, kanggo pilihan spindles lan panguripake alat, kita ngidini sampeyan ngatur mesin supaya bisa digunakake kanggo sampeyan. Sawise kabeh, sampeyan ngerti apa sing dibutuhake luwih apik tinimbang sapa wae. Sinau luwih lengkap babagan kabeh sing ditawakake Haas.

Apa Luwih

Mbangun Mesin Mold Sampeyan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas anyar sampeyan? Ayo goleki mesin sing cocog kanggo toko sampeyan, lan gawe dhewe kanthi nambah pilihan lan fitur sing bisa digunakake kanggo sampeyan. KANGGO SAIKI